Laserbehandeling tegen schimmelnagels

In tegenstelling tot de lange behandelingen en lage slaagkansen van medicinale therapie voor schimmelnagels, geeft lasertherapie zeer goede resultaten.

PinPointeTM is pionier in laserbehandelingen van schimmelnagels en heeft wereldwijd de meeste ervaring. Meer dan 100.000 patiënten zijn al succesvol behandeld. Tot op heden is PinPointe de enige laser met goedkeuring van de FDA op basis van uitstekende klinische resultaten.

Schimmelnagels zijn verleden tijd

De eenmalige behandeling van alle 10 nagels duurt 30 tot 45 minuten, is pijnloos, vereist geen verdoving en is in meer dan 75% van de gevallen doeltreffend.

Tijdens de behandeling dringt het laserlicht door de nagel tot op het nagelbed en doodt het de schimmel. De laser tast de nagel, het nagelbed, de matrix, de nagelwand en de omgeving van de nagel niet aan.

  • Behandeling van 30 minuten
  • Pijnloos en zonder verdoving
  • Snel en veilig
  • Geen orale medicatie vereist
  • Geen bijwerkingen
  • Amerikaanse FDA en EU-goedkeuring voor de behandeling van schimmelnagels
  • Uitstekende resultaten

Teennagels groeien een millimeter per maand. Dat betekent dat het even duurt voordat de volledige nagel terug gezond is.

Verloop van de laserbehandeling

  1. Eerst wordt er zo veel mogelijk van de aangetaste nagel verwijderd.
  2. Vervolgens wordt de nagel teruggebracht tot een minimale lengte en het oppervlak van de nagel afgevijld. Meestal gebeurt dat door een ervaren pedicure.
  3. Na PinPointe Laser volgt een nagel behandeling met een antischimmelzalf (Terbinafine). Die zalf moet 2 keer per dag op de nagels en tussen de tenen aangebracht worden. Schoenen moeten ook dagelijks ingespoten worden met een antimycotische spray.

Conclusie

PinPointe is een eenmalige, veilige, pijnloze en snelle methode voor de behandeling van schimmelnagels met laser en zonder bijwerkingen voor de patiënt.

Maak een afspraak in uw buurt of vraag vrijblijvend meer informatie